АЙСИС ООД

Каспичан, ул. Мадарски конник №12, Варна: ул. Македония №149
+35952599545, 0899932333
Продукти Услуги    

Описание на дейността на АЙСИС ООД

AquaView е построен с качество и вкус, според най- новите изисквания и стандарти на строителството. Екстериора е в средиземноморски стил, а интериора е изпълнен по дизайнерско решение предимно от дърво и естествен камък с много класически елементи.

На разположение на гостите са: стилно фоайе с рецепция, ресторант с открита тераса, външен басейн, подземен гараж и персонал, готов да окаже всякакво съдействие.

Не напразно хотелът се нарича AquaView (водна гледка) – всички стаи са с незабравима морска панорама, а в ясно време се вижда и нос Калиакра. Хотелът предлага 33 двойни стаи, от които 30 стандартни и 3 лукс.
Профилът на АЙСИС ООД е регистриран на адрес в Каспичан, ул. Мадарски конник №12, Варна: ул. Македония №149. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например ajsis ood . Можете да се свържете с АЙСИС ООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на АЙСИС ООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.