Балканджии Разкрояване на дървен материал

Априлци, ул. Христо Ботев 26
0887 492 311
Фирма Балканджии извършва като дейност разкрояване на дървен материал. Фирмата развива и хотелиерска дейност. Разполага със собствен транспорт
Предлагаме достъпни за клиента цени.
Профилът на Балканджии е регистриран на адрес в Априлци, ул. Христо Ботев 26. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например balkandjii . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Балканджии услуги написани на кирилица Разкрояване на дървен материал, Транспорт или с латиница razkroiavane na darven material, transport . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Балканджии продукти написани на кирилица Греди, Кофражни дъски или с латиница gredi, kofrajni daski . Балканджии има обекти в следните градове: Априлци или на латиница apriltci . Можете да се свържете с Балканджии по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Балканджии е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.
 
 

Внимание!

Портала Ukazatel.bg и проекта B2B България са собственост на Нетмедиа БГ ООД и Нетмедиа Груп ЕООД. Всички други лица и фирми, които се представят за нас и предлагат услуги свързани с Б2Б България и Ukazatel.bg са измамници!


Aко попаднете на някои от тях моля да ни уведомите на нашия e-mail info@ukazatel.bg или на телефон 0879 944455.

Екипа на Ukazatel.bg