Балканджии Разкрояване на дървен материал

Априлци, ул. Христо Ботев 26
0887 492 311
Фирма Балканджии извършва като дейност разкрояване на дървен материал. Фирмата развива и хотелиерска дейност. Разполага със собствен транспорт
Предлагаме достъпни за клиента цени.
Профилът на Балканджии е регистриран на адрес в Априлци, ул. Христо Ботев 26. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например balkandjii . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Балканджии услуги написани на кирилица Разкрояване на дървен материал, Транспорт или с латиница razkroiavane na darven material, transport . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Балканджии продукти написани на кирилица Греди, Кофражни дъски или с латиница gredi, kofrajni daski . Балканджии има обекти в следните градове: Априлци или на латиница apriltci . Можете да се свържете с Балканджии по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Балканджии е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.
 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.
С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »