БИФОАМ ЕООД

Пловдив, ул. Петър Шилев 3
0876 930 936, 0876 930 936
Продукти Услуги    

Описание на дейността на БИФОАМ ЕООД

Ние произвеждаме опаковки от разпенен полиетилен, опаковки от антистатичен ESD пенополиетилен, опаковки от EVA ЕВА материал, опаковки от дунапрен, опаковки от полипропиленово велпапе, опаковки от велпапе и картон, дървени сандъци, предпазни профили от разпенен полиетилен и други опаковки.
Специализирани сме в проектирането и изработването на индивидуални вложки за продуктите ви, за да отговарят на вашите спецификации. Също така можем да ви предос
Профилът на БИФОАМ ЕООД е регистриран на адрес в Пловдив, ул. Петър Шилев 3. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например bifoam eood . Можете да се свържете с БИФОАМ ЕООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на БИФОАМ ЕООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »