Чистичко ЕТ

София, София
0877959522
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Чистичко ЕТ

Предлагаме услуги по чистене и извозване на разнородни отпадъци от различни обекти, изхвърляне на строителни отпадъци в насипно състояние или събрани в чували, мебели, дограма, вехтошарски боклуци както и почистване на тавански помещения, гаражи, дворове, мазета, жилища и много други. Предоставяме контейнери, самосвали, бусове, камиони. Рязане на храсти, дървета. Разчистване на запустели терени, дворни места. Къртачни услуги и изкопни дейности.
Профилът на Чистичко ЕТ е регистриран на адрес в София, София. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например chistichko et . Можете да се свържете с Чистичко ЕТ по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Чистичко ЕТ е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »