City Home Decor ЕООД

София, бул.Черни връх 26
0887610201
Продукти Услуги    

Описание на дейността на City Home Decor ЕООД

В нашия Шоурум ще откриете най-подходящите за Вас пердета, завеси, щори, корнизи, дамаски, индивидуални фототапети, мебели по поръчка.За нашите клиенти предлагаме взимане на размери на място,монтаж на пердета,завеси,щори и корнизи.
City Home Dеcor предлага цялостни и завършени интериорни решения – от текстила, декорацията, производство и дизайн на мебели по поръчка от масивна дървесина и ковано желязо до монтаж.
Профилът на City Home Decor ЕООД е регистриран на адрес в София, бул.Черни връх 26. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например City Home Decor eood . Можете да се свържете с City Home Decor ЕООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на City Home Decor ЕООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »