Д-р Росица Стоянова Отоневролог

Добрич, бул. 25-ти септември, каб.103
0888 642 568
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Д-р Росица Стоянова

Д-р Росица Стоянова е специалист по ушно-носно-гърлени болести, профилирано с насоченост отоневрология.
Профилът на Д-р Росица Стоянова е регистриран на адрес в Добрич, бул. 25-ти септември, каб.103. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например d-r rositca stoianova . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Д-р Росица Стоянова услуги написани на кирилица Диагностика, профилактика и лечение, Лечение на заболявания на вътрешното ухо или с латиница diagnostika, profilaktika i lechenie, lechenie na zaboliavaniia na vatreshnoto uho . Д-р Росица Стоянова има обекти в следните градове: Добрич, Добрич или на латиница dobrich, dobrich . Можете да се свържете с Д-р Росица Стоянова по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Д-р Росица Стоянова е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »