Дарби ЕООД

София, пл. Света Неделя 4
0879 88 07 84, 02 988 03 40
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Дарби ЕООД

Консултантска къща за образование в чужбина "Дарби" е ваш довереник при избора и кандидатстването във учебно заведение в Европа или САЩ. При нас ще получите кариерна ориентация, правилен подбор от университети и/или училища и ще улесним процеса ви за кандидатстване. Възползвайте се от курсовете за различни езици и сдобиването със сертификати ILETS, TOEFL, SAT, CAE и др.
Профилът на Дарби ЕООД е регистриран на адрес в София, пл. Света Неделя 4. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например darbi eood . Можете да се свържете с Дарби ЕООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Дарби ЕООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »