Едо Суши ЕООД

София, София, ул.Околовръстен път №214, Ring Mall Sofia
088 666 1614, 0878 920 100
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Едо Суши ЕООД

Edo Sushi в Sofia Ring Mall очаква своите любители на японската кухня! В суши ресторанта ще откриете разнообразие от суши, суши сетове, японски ястия, тепаняки и десерти ! Ще можете да опитате многобройните суши сетове или пък да вкусите ястие от японската кухня, които дори не сте предполагали, че съществуват!
Заповядайте и в Edo Sushi & Teppanyaki Раковски (на ъгъла на бул. Цар Освободител и Г. С. Раковски)
Профилът на Едо Суши ЕООД е регистриран на адрес в София, София, ул.Околовръстен път №214, Ring Mall Sofia. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например edo sushi eood . Можете да се свържете с Едо Суши ЕООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Едо Суши ЕООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »