Електропрогрес ЕООДРезервни части

Плевен, ул. Индустриална 22
0888832521, 064803663
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Електропрогрес ЕООД

Резервни части за кафемашини, електроуреди, хладилна и климатична техника.
Профилът на Електропрогрес ЕООД е регистриран на адрес в Плевен, ул. Индустриална 22. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например elektroprogres eood . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Електропрогрес ЕООД продукти написани на кирилица Кафемашини мини - части за кафемашини, Ръкохватки за кафемашини мини или с латиница kafemashini mini - chasti za kafemashini, rakohvatki za kafemashini mini . Електропрогрес ЕООД има обекти в следните градове: Плевен или на латиница pleven . Можете да се свържете с Електропрогрес ЕООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Електропрогрес ЕООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »