ЕТ Водолей - БВД

Бургас, ул. Изгрев 28А, ет. 2
056861045
Продукти Услуги    

Описание на дейността на ЕТ Водолей - БВД

Всичко за водата


- Геофизично проучване за вода, сондиране за вода, помпи и хидрофори, филтри и омекотители.- ОВК проектиране на отоплителни и вентилационни инсталации.- Доставка на климатици, бойлери, котли за газ метан.- Слънчеви инсталации за топла вода и ток.






- ЖП строителство, доставка на ЖП релси, кранови релси КР 70, КР 80 и др.- ЖП стрелки, стегателни комплекти, джонтови връзки, траверси.- Eлектро части – помпи, двигатели, трансформатори, дизел генератори;- Mетали – доставка на специални метали, релси, строителство на жп пътища и кранови пътища.- Доставка на тръби, черни и неръждаеми.- Доставка и монтаж на криогенно оборудване.
Профилът на ЕТ Водолей - БВД е регистриран на адрес в Бургас, ул. Изгрев 28А, ет. 2. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например et vodolej - bvd . Можете да се свържете с ЕТ Водолей - БВД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на ЕТ Водолей - БВД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.