Хамали Груп ЕООД

София, София
0899251143
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Хамали Груп ЕООД

Хамали Груп е съвсем нова фирма на пазара и въпреки това ще останете очаровани в избора си на компания предлагаща хамали и хамалски услуги на територията на град София и страната. Стремим се да осигурим най-качествените хамали и хамалски услуги, пренасяне на дома или офиса като предложим и добри цени според избора на услуги които ще изберете.

Ние знаем колко е стресиращо едно преместване което е свързано и с редица други проблеми, затова можем да улесним всичките неприятности по подготовката като предложим доставка на опаковъчни материали, план за преместване, товарене, разтоварване или друга хамалска дейност от която се нуждаете.

Нашата група ще ви помогне с подготовката за преместване като осигури опаковъчни продукти, опаковане на вещите, демонтажни, монтажни услуги на мебели, товарен транспорт и разбира се отзивчиви хамали които ще преместят цялото ви лично имущество без много стрес, бързо и качествено.
Профилът на Хамали Груп ЕООД е регистриран на адрес в София, София. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например hamali grup eood . Можете да се свържете с Хамали Груп ЕООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Хамали Груп ЕООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.