ХАНРОК ДИВЕЛЪПМЪНТС ООД

Варна, ул. МАКЕДОНИЯ 72, ет. 7, ап. 15
052614587
Продукти Услуги    

Описание на дейността на ХАНРОК ДИВЕЛЪПМЪНТС ООД

ИНВЕСТИЦИИ И СТРОИТЕЛСТВО НА ЖИЛИЩНИ И ОФИС СГРАДИ, ВИЛНИ СЕЛИЩА И ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ, КУРОРТНО СТРОИТЕЛСТВО, ПРОЕКТИРАНЕ, КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА , УПРАВЛЕНИЕ , ОБЗАВЕЖДАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ОТДАВАНЕТО ИМ ПОД НАЕМ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА ПРИ ПОКУПКО-ПРОДАЖБА И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, МАРКЕТИНГОВИ УСЛУГИ КАТО, НО НЕ САМО ПРОМОТИРАНЕ И РЕКЛАМА НА ИНВЕСТИЦИОННИ ПРОЕКТИ, НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ТУРИСТИЧЕСКИ ОБЕКТИ, МЕСТА ЗА ОТДИХ И КУРОРТНИ КОМПЛЕКСИ, ОЦЕНКА И АНАЛИЗ НА ПАЗАРА ВЪВ ВРЪЗКА С ТРАНСФЕР НА ТЕХНОЛОГИИ И ПРЕДПРИЯТИЯ, ОТДАВАНЕ НА АВТОМОБИЛИ ПОД НАЕМ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА СТРОИТЕЛНИ ИЗДЕЛИЯ, ТУРОПЕРАТОРСКА ДЕЙНОСТ /СЛЕД НАДЛЕЖНА РЕГИСТРАЦИЯ/ , ТУРАГЕНТСКА ДЕЙНОСТ /СЛЕД НАДЛЕЖНА РЕГИСТРАЦИЯ/ , ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЪОРСТВО.
Профилът на ХАНРОК ДИВЕЛЪПМЪНТС ООД е регистриран на адрес в Варна, ул. МАКЕДОНИЯ 72, ет. 7, ап. 15. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например hanrok divelapmants ood . Можете да се свържете с ХАНРОК ДИВЕЛЪПМЪНТС ООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на ХАНРОК ДИВЕЛЪПМЪНТС ООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »