Извозва Почиства ЕООД

София, София
0887631238
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Извозва Почиства ЕООД

Предлагаме услуги по товарене, почистване, извозване на строителни и битови отпадъци на територията на гр. София, околните квартали и села. При нужда от чистене, събиране в чували, изнасяне и изхвърляне на строителни боклуци, стари мебели, дограма и много други отпадъци, можете да се обръщате към "Извозва - Почиства" по-всяко време на деня.
Извозване на строителни отпадъци, мебели, дограма, клони, храсти, битови боклуци и други.
Профилът на Извозва Почиства ЕООД е регистриран на адрес в София, София. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например izvozva pochistva eood . Можете да се свържете с Извозва Почиства ЕООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Извозва Почиства ЕООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »