ЙОАНА 93 ЕООД

Перник, 11 - ТА 36
0885131503
Продукти Услуги    

Описание на дейността на ЙОАНА 93 ЕООД

Ресторантъорство и хотелиерство, бар, кафе, кафе-аперитив и сладкарница, производство,преработка и търговия с всякакви стоки, изделия и детайли за производство и потребление, селскостопанска продукция, хранителни и нехранителни стоки, търговска дейност в пълен обем, бояджийска,строителна,монтажна и ремонтна дейност, забавни и електронни игри и развлечения, вътрешно и външнотърговска дейност, реекспорт на стоки и услуги, както и всяка друга, незабранена от закона дейност.
Профилът на ЙОАНА 93 ЕООД е регистриран на адрес в Перник, 11 - ТА 36. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например joana 93 eood . Можете да се свържете с ЙОАНА 93 ЕООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на ЙОАНА 93 ЕООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »