МД-90 ЕООД

Варна, ул. Панорама 44
0988983877, 0878833129
Продукти Услуги    

Описание на дейността на МД-90 ЕООД

Изграждане на външни водопроводи и канализации, дренажни системи, помпени станции, площадково съоръжения, гаранции, срокове, сертификат на материали.
Строителство на еднофамилни и двуфамилни къщи, сгради, офиси. Строителство от А до Я. Довършителни работи, сухо строителство, шпакловки, боядисване, хидроизлации, топлоизолации, ремонти покриви, ремонти апартаменти и др.
Консултантски услуги, строителни книжа, актове, узаконяване на сгради
Профилът на МД-90 ЕООД е регистриран на адрес в Варна, ул. Панорама 44. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например md-90 eood . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от МД-90 ЕООД услуги написани на кирилица Строителни услуги, строителство от А до Я, изграждане на външни водопроводи и канализации, Строителство на еднофамилни и двуфамилни къщи, ремонти или с латиница stroitelni uslugi, stroitelstvo ot a do ia, izgrajdane na vanshni vodoprovodi i kanalizatcii, stroitelstvo na ednofamilni i dvufamilni kashti, remonti . Можете да се свържете с МД-90 ЕООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на МД-90 ЕООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.