ПИКСЕЛ ГРУП ООД

Варна, ул.Зора 16
0883472221
Продукти Услуги    

Описание на дейността на ПИКСЕЛ ГРУП ООД

ПИКСЕЛ ГРУП ООД е вносител на бебешки дрехи от Англия. Ние искаме да улесним максимално вас- родителите в закупуването на дрехи за вашите малки и големи сладурковци.Ето затова внасяме нашите дрехи директно от Англия на най-добрите цени. В сайта може да намерите дрехи, аксесоари и обувки на английски марки като George, F&F, Minoti ,Babulino , Matalan и други, вече утвърдени и в България.

Профилът на ПИКСЕЛ ГРУП ООД е регистриран на адрес в Варна, ул.Зора 16. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например piksel grup ood . Можете да се свържете с ПИКСЕЛ ГРУП ООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на ПИКСЕЛ ГРУП ООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »