Пицария Бианко гр. Велико Търново

Велико Търново, кв. "Картала"
00359 882 552 660
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Пицария Бианко

Пицария Бианко е второто заведение от Веригата Бианко, наложила се като образец за разнообразно и качествено обслужване. Отговаряйки изцяло на изискванията на всички вас, комплексът включва пицария, кафе, лятна градина и два големи детски къта (вътрешен и външен).Пицарията предлага повече от 40 вида пици, италианска паста и безброй вкусотийки, приготвени от квалифицирани майстор-готвачи.
Профилът на Пицария Бианко е регистриран на адрес в Велико Търново, кв. "Картала". Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например pitcariia bianko . Можете да се свържете с Пицария Бианко по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Пицария Бианко е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »