СТЕДИ ГРУП ЕООДСистеми за озвучаване и контрол на достъп

София, бул. " Васил Левски " 37
0888 638 110, 02 981 42 36
Продукти Услуги    

Описание на дейността на СТЕДИ ГРУП ЕООД

Домофони, Видео домофони, Видеонаблюдение, Контрол на достъп, Системи за сигурност, Озвучаване и оповестяване на обекти, Говорители и тонколони.
Изключителен представител за България на VISATON - Германия и GOLMAR - Испания.
Профилът на СТЕДИ ГРУП ЕООД е регистриран на адрес в София, бул. " Васил Левски " 37. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например stedi grup eood . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от СТЕДИ ГРУП ЕООД услуги написани на кирилица Озвучаване на обекти, Монтаж на домофонни системи и контрол на достъп, Монтаж на системи за сигурност и видеонаблюдение или с латиница ozvuchavane na obekti, montaj na domofonni sistemi i kontrol na dostap, montaj na sistemi za sigurnost i videonabliudenie . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от СТЕДИ ГРУП ЕООД продукти написани на кирилица Говорители, Домофонни системи, Системи за сигурност и видеонаблюдение, Домашни Hi-Fi системи или с латиница govoriteli, domofonni sistemi, sistemi za sigurnost i videonabliudenie, domashni Hi-Fi sistemi . СТЕДИ ГРУП ЕООД има обекти в следните градове: София, София или на латиница sofiia, sofiia . Можете да се свържете с СТЕДИ ГРУП ЕООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на СТЕДИ ГРУП ЕООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »