Транс Ленд България ЕООДТранспорт и спедиция София

София, бул. Брюксел 1
02 9424 189, 0888 713 077
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Транс Ленд България ЕООД

Фирма Транс Ленд България е изцяло българска транспортна и спедиторска организация. Притежаваме собствен автомобилен парк и гарантираме експресни сухопътни доставки на товарите.

Фирма Транс Ленд България е специализирана в превоз на средноголеми, малки групажни и индивидуални товари от и за Европа. Осъществяваме превози и извън границите на Европа, като за целта използваме тясното и дългогодишно сътрудничество с международни спедиции.

При необходимост от митническо складиране, можем да предложим складова база на Аерогара София, както и съдействие за митническо представителство.
Профилът на Транс Ленд България ЕООД е регистриран на адрес в София, бул. Брюксел 1. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например trans lend balgariia eood . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Транс Ленд България ЕООД услуги написани на кирилица Въздушни товари или с латиница vazdushni tovari . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Транс Ленд България ЕООД продукти написани на кирилица Морски транспорт или с латиница morski transport . Транс Ленд България ЕООД има обекти в следните градове: София или на латиница sofiia . Можете да се свържете с Транс Ленд България ЕООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Транс Ленд България ЕООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.