ВИП Плюс Ортопедични технологии

София, жк. Манастирски ливади, ул. Казбек 53
0887 925 725, 02 85 65 038
Продукти Услуги    

Описание на дейността на ВИП Плюс

Фирма „ВИП ПЛЮС МЕДИКОТЕХНИЧЕСКА ЛАБОРАТОРИЯ” ООД е създадена през 1992 г в град София, България и е глобален лидер на пазара на ортопедични технологии повече от 16 години.Фирмата е сертифицирана по ИСО 13485 за производство и търговия с медицински изделия и е регистрирана в Агенцията за хората с увреждания като производител на медицински изделия.„ВИП ПЛЮС МТЛ” ООД е синоним на иновации и успех. Тя се занимава с изработването на индивидуални модулни протези за горен и долен крайник, използвайки полуфабрикати с СЕ сертификат. Фирмата изработва също така и ортезни средства, корсети, индивидуални стелки, стелки за профилактика на диабетно стъпало, протезни и протективни чопари за протези.

„ВИП ПЛЮС МТЛ” ООД търпи дългогодишно развитие и въпреки кризите на българския пазар се е съхранила като водеща в изработването на протезни средства и с висока конкурентноспособност в България.
Още за Нас...


Фирмата е първата компания, която въведе модулното протезиране в България преди 16г. И в настоящия момент използва скениране и компютърно моделиране на индивидуалните модели за протези и ортези, най-новата технология в протезирането. Във „ВИП ПЛЮС МТЛ” ООД работят дипломирани медици, кинезитерапевти и протезисти. Висококвалифицирания персонал от специалисти осигурява професионално, прецизно и индивидуално насочено обслужване на всеки един пациент.

Качество „Произведено от ВИП плюс МТЛ”Нашата ортопедична компетентност съчетава ноу-хауто на комплексната медико- техническа услуга в областта на протезирането и ортотиката включваща медици кинезитерапевти и протезни техници носещи качеството „ произведено във ВИП плюс МТЛ ”.

За да осигури максимална полза за пациентите от пълния потенциал на изработваните изделия ВИП плюс МТЛ, поставя високи изисквания пред рехабилитационния процес съпътстващ протезирането. Резултатът – оптимално приспособяване, гарантиращо целия обхват от движения и сигурност в ежедневния живот.


Нашия широк спектър от услуги дава индивидуализирани решения за ВасПротезиране на долни крайници


Ние изработваме всички необходими видове протези при:
- ампутация на предната част на стъпалото


- ампутация на стъпалото по Саим и Пирогов


- подколянна ампутация


- дезартикулация на колянната става


- надколянна ампутация


- дезартикулация на тазобедрената става


-хемипелвектомии

Наред със всичко останало, ние сме експерти в съвременните компоненти и технологии като например изработването на флексибилни и силиконови гилзи, както и на подколянни вакумни протези.
Протезиране на горни крайници


Протезиране на горни крайници

Ние осигуряваме протези в следствие на:

- ампутация на пръсти

- частични ампутации на ръка

- транскарпална ампутация

- ампутации на предмишницата

- дезартикулация на лакетната става

- надлакетки ампутации

- дезартикулация на раменната става

- трансторако-скапуларнаампутация

Ние осугуряваме изработването на трите вида протези за ръце: козметични протези включително такива с фиксация със силиконова гилза с щифт; механични протези задвиждани с кабели и миоелектрични протези.

Ново поколение мио-електрична ръка от RSLSTEEPER

Комбинирайки лекота и контрол с елегантност на дизайна мио-електричната bebionic е създадена с принципите трайност, изпълнение и здравина. Движението на петте пръста осигурява сигурна платформа за извършване на ежедневните задачи.
Най- новото поколение на bebionic с движение на петте пръста са по-добри от всякога! Сега на разположение са средни и големи размери с подобрения в скоростта, точността, сцеплението, дълготрайност и софтуерни функции.
Мобилни екипи

За улеснение на своите клиенти „Вип +МТЛ "ЕООД създаде МОБИЛНИ ЕКИПИ - предлагащи услугата вземане на мярка и предаване на медицинското изделие в дома на пациента, в болнично или рехабилитационно заведение, в удобно за него време.Пакета от услуги включва:

Диагностика
Консултация
Оформяне на документация
Вземане на мярка
Предаване на медицинското изделие


Партньори по света

През последните години в стремежа си да предоставим на полвателите на нашата услуга най-качествена такава на най-добра цена работим със следните фирми: Германия - ОТО БОК и ВАГНЕР ПОЛИМЕРТЕХНИК, Холандия – ОСЮР, Франция – РОДЕН, Англия – ЕНДОЛАЙТ и РСЛ СТИПЪР, САЩ – Д-р КОМФОРТ Турция – ПРОТЕД. Всяка една от тези фирми има СЕ сертификат и много успешно работи на европейския пазар.
Посетете ни


Фирмата разполога с централен офис – Медикотехничиска лабораториа в гр. София, община Витоша, кв. Манастирски ливади, ул. Казбек №53 тел. 02/8565038 GSM 0887 925 725.

Фирмата разполога с филиал офис – Медикотехничиска лабораториа в гр. Варна, МБАЛ „Св. Марина”, ул.Хр.Смирнински №1 тел. 052/333455 GSM 0897790111

Фирмата разполога с филиал офис – Медикотехничиска лабораториа в гр. Ст. Загора, ул.Антон Марчин № 69 GSM 0887111175
Фирмата разполога с офис в гр. Пловдив, ул.Пещерско шосе № 97 тел.032/649424 GSM: 0898464184


Фирмата разполога с офис в гр.Плевен, Дрогерия МЕДИТЕК ,ул.В.Левски № 58 тел. 064/850552 GSM 0888713908

Фирмата разполога с офис в гр. Благоевград, ул.Славянска № 60 GSM 0878656325Във ВИП плюс МТЛ с удоволствие ще Ви изработим индивидуален пакет от услуги според специфичните Ви нужди.
В крайна сметка едно предложение за първокласна протеза или ортеза се нуждае от нещо повече от високи технологии и ноу-хау – то се нуждае от комплексна услуга включваща и рехабилитация, и реинтеграция.
В края на крайщата комплексната услуга за по-добр живот е много повече от едно просто приспособление.
Профилът на ВИП Плюс е регистриран на адрес в София, жк. Манастирски ливади, ул. Казбек 53. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например vip plius . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от ВИП Плюс услуги написани на кирилица Комплексни услуги, Мобилна лаборатория или с латиница kompleksni uslugi, mobilna laboratoriia . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от ВИП Плюс продукти написани на кирилица Стъпала, Колена или с латиница stapala, kolena . ВИП Плюс има обекти в следните градове: София, Варна, Стара Загора, Пловдив или на латиница sofiia, varna, stara zagora, plovdiv . Можете да се свържете с ВИП Плюс по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на ВИП Плюс е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.